STERIBLEF 14 LINGETTES

15.50

SKU: 3401041248807 Category:

Description


Kloruri natrik i acidit hialuronik përbën një komponent themelor të matricës ekstracelulare të shumicës së indëve. Falë aftësisë së tij për të mbajtur ujin dhe fuqisë së tij filmogjene, ai ushtron një aktivitet hidratues dhe mbrojtës.

Substancat aktive të pranishme në STERIBLEF® Lingettes mundësojnë një pastrim kujdesshëm dhe të plotë të syrit dhe zonës përreth syrit dhe gjithashtu lejojnë përdorimin e STERIBLEF® Lingettes gjatë trajtimeve okulare të përcaktuara nga mjeku.

Të gjitha komponentët sigurojnë për STERIBLEF® Lingettes një aktivitet pastrimi, hidratimi, mbrojtës dhe efekt të butë optimal, veçanërisht për zonat dhe lëkurën më të ndjeshme.

PËRBËRJA

Çerekthimi 100 % i pambukut i imbuar me 3 ml të zgjidhjes së mëposhtme: Ujë (Aqua), Peg/Ppg – 20/15 Dimethicone, Ekstrakti i Lules së Kamomilit (Chamomilla recutita), Propylene Glycol, Ekstrakti i Euphrasia officinalis, Acid Hialuronik (Sodium Hyaluronate), Glycyrrhizinate e Amoniumit, Caprylyl Capryl Glucoside, Aminoacidet e Sodium Cocoyl Wheat, Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Klorurë Natriumi (Sodium Chloride), Bicarbonate Natriumi (Sodium Bicarbonate).

Ky pajisje mjekësore është një produkt i rregulluar për shëndetin që ka markën CE sipas rregullave të ndërlidhura. Lexoni me kujdes udhëzimet në fletën e udhëzimeve të përdorimit.

PËRDORIMI
Lani me kujdes duart tuaja. Hapni thesën dhe nxirrni leckën. Pastroni me butësi zonën përreth syrit duke kaluar kujdesshëm leckën në mënyrë që të eliminohen ndonjë sekrecion okular ose mbetje të tjera.