Sale!

Teint Perfect Skin/sherk 02

Original price was: 23.00€.Current price is: 16.10€.

Bën të ndriçohet – Përthith ngjyrën e lëkurës Po për make-up me kujdes që ndriçon! 30 ml

SKU: 3508240008192 Categories: , ,

Description

Les Laboratoires Lierac kanë bashkëpunuar me një artiste make-up specialiste në efektin e lëkurës së zbathur për të krijuar formulën ideale të Fluidit Perfectuese të Ndriçimit.

Ngjyra nude kërkon një strukturë të rregullt, një materiale të trashë dhe defekte të zbutura, dhe kjo është kujdesi që ofron formula unike e Fluidit Perfectuese të Ndriçimit.

Në kufirin mes kujdesit dhe make-up, kjo është një teksturë e brendshme e re që neutralizon defektet e lëkurës duke i lënguar dhe rigjallëruar lëkurën.

E lehtë dhe e shpejtë për tu aplikuar, tekstura shkrinhet në lëkurë dhe ofron një përfundim të pudrës për një efekt profesional të menjëhershëm. Rezultati i saj i lëkurës së zbathur sjell një ndriçim natyral të njëjtë me një teksturë që përshtatet për të gjitha: Në mes të fondacionit dhe krem-zi, fluidi perfektues i ndriçimit është një hibrid mjaft mat për të mos pasur nevojë për pudër dhe mjaft ndriçues për të zbuluar ndriçimin e lëkurës.

Po për make-up me kujdes ndriçues me Fluidin Perfectues të Ndriçimit! Mbrojtje SPF20

Ekziston në katër ngjyra për të përshtatur me shumicën e karnacions, dozuar me pikëllim për një efekt të dytë lëkure të paimëshirshëm: 01 Beige Clair, 02 Beige Nude, 03 Beige Doré, 04 Beige Bronze.

TEKNOLOGJITË

Kjo dyadë e aktiveve për një formulë eksperte në kufirin mes kujdesit dhe make-up përfshin dy elementë kyçe:

  1. Pro Kristaline: Inovacion Me kalimin e kohës së aplikimeve, ajo lejon lëkurën të zbulojë nuancat më të bukura! Lëkura tregon një ndriçim më rozë dhe më pak reflekse të ngjyrave ulliri ose beiz. Sekreti i saj: Ajo stimulon sintezën e α-kristalines, një proteinë që parandalon lëkurën të bëhet e zbehtë dhe sjell një korrigjim ngjyrash.
  2. Hyalu-3: Aktivët e firmës Lierac Ky kompleks i acidit hialuronik vepron në sipërfaqe dhe thellësisht në lëkurë:
    • Veprim i menjëhershëm që zbut në sipërfaqe; Acid hialuronik i peshës molekulare të lartë
    • Veprim plumpues në thellësi; Acid hialuronik mikro-encapsuluar
    • Veprim mbushës i qëndrueshëm; Ekstrakt natyral stimulues i acidit hialuronik

Nga jashtë, lëkura shkëlqen: e trashë, e lëmuar dhe gjithmonë më e hidratuar!

Përfitimet e dëshmuara

Një efikasitet klinikisht i provuar, njëkohësisht i kujdesit dhe make-up për një efekt të menjëhershëm të lëkurës së zbathur:

Efekti i menjëhershëm: Nga momenti i aplikimit, lëkura ndryshon në mënyrë të pakapshme: ajo është më e ndriçuar, më e njëjtë dhe më e ndritshme. Ajo thjeshtë është më e bukur!

Në përditësi: Produkti mbahet gjatë gjithë ditës (98%), ofron një përfundim natyral (95%) dhe lë lëkurën e hidratuar (88%)*

Efekti pas 1 muaji: Lëkura është më e bukur, madje edhe pa make-up: Ngjyra është më e freskët: ngjyra e rozës +25% ** Lëkura duket më e butë për 81% të grave

*Studim klinik me 42 vullnetarë për 28 ditë – % e kënaqësisë **Studim klinik me 42 vullnetarë për 28 ditë – skor klinik

Këshilla për bukurinë

Aplikimi i Fluidit Perfectues të Ndriçimit është plotësisht i personalizueshëm, ofron teknika të ndryshme të aplikimit. Sipas preferencave, mund të aplikohet edhe me gishtat, me një furçë ose me një sponxh, në një lëkurë të pastër dhe të hidratuar.

Me gisht:
Hapi 1: Vendosni produktin në pika në zona të ndryshme të fytyrës (ballë, faqe, faqe)
Hapi 2: Ndryshoni produktin me gishtat nga brenda në jashtë të fytyrës deri në qafë dhe veshi për të shmangur dallimet.

Me furçë:
Hapi 1: Vendosni produktin në dorën e pasme dhe lërini të depërtojë në flokët e furçës.
Hapi 2: Për një rezultat të njëjtë, punoni çdo anë të fytyrës një pas tjetrit (djathtas e majtas)
Hapi 3: Nisni nga qendra e fytyrës dhe pastaj ndryshoni produktin nga qendra drejt jashtë deri në qafë dhe veshi.

Me sponxh:
Hapi 1: Vendosni sasine e dëshiruar të produktit në pjesën e gjerë të sponxhit, paraprakisht të lagur.
Hapi 2: Aplikoni produktin në pika në zona të ndryshme të fytyrës (ballë, faqe, faqe).
Hapi 3: Tampoje tërë fytyrën për një shpërndarje të barabartë, duke mos harruar qafën dhe veshët.
Hapi 4: Përdorni pastaj pjesën e hollë të sponxhit për të përsosur anët e hundës dhe fshehur defektet.