VITAMINE C 1000 MG

6.00

SKU: 3515450069493 Categories: ,

Description

VITAMINE C 1000 MG
Kutia me 24 tableta


Nutrisanté Vitamine C 1000 mg është një shtesë ushqimore në formë të tabletave për t’u gllabëruar. Ajo mbështet energjinë në përditshmëri dhe mbulon nevojat ditore për vitaminën C.

Vitamina C, ingredient kryesor i kësaj shtese ushqimore Nutrisanté, njihet për kontributin në metabolizmin e energjisë dhe ndihmon në zvogëlimin e lodhjes. Ajo promovon mbajtjen e funksionimit të mirë të sistemit imunitar për të foruar mbrojtjen e organizmit. Si antioksidant, vitamina C mbrojtë qelizat nga stresa oksidative.

PËRMBAJTA:  

1 tabletë ofron:

  • Energjia: 4 kJ/1 kcal
  • Yndyrnat: 0 g
   • nga të cilat yndyra të ngopura: 0 g
  • Karbohidratet: 0,4 g
   • nga të cilat sheqeri: 0 g
  • Proteina: 0 g
  • Kripa: 0 g

  *VNR = Vlerat Ushtimore të Referencës

Përbërësit: Edulkorant; sorbitoli; vitamina C; arome natyrale portokalli; anti-aglomerant: kripa magnezi e acidit yndyrës; edulkorant: glikozidet e stëviolit.

PËRDORIMI:

Nutrisanté Vitamine C 1000 mg është një shtesë ushqimore e cila përdoret vetëm nga të rriturit dhe fëmijët nga 10 vjeç e mësipër.

Për një të rritur, është e rekomanduar të gllabërohet ose të thithet një tabletë në ditë, më mirë në mëngjes ose në fillim të pasdites. Për fëmijët që janë 10 vjeç e mësipër, është e rekomanduar të gllabërohet ose të thithet gjysma e një tablete në ditë.

Paraprakisht të marrëveshjes për përdorimin e vitaminës C Nutrisanté 1000 mg:

 • Të konsumohet si pjesë e një diete të shumëllojshme, të balancuar dhe një stil jetese të shëndetshëm.
 • Konsumimi i tepërt mund të ketë efekte laksative.
 • Mos tejkaloni dozën e rekomanduar.
 • Të ruhet në një vend të ftohtë dhe të thatë.
 • Mbahet larg nga fëmijët.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik:

Gama Europharm sh.p.k.