VITAMINE C 500 MG TABLET

6.00

SKU: 3515450011218 Categories: ,

Description

VITAMINE C 500 MG TABLET
Kutia me 24 tableta


Vitamina C 500 mg e Nutrisanté është një shtesë ushqimore në formë të tabletave për t’u gllabëruar.

Formuluar me edulkorantë, kjo shtesë ushqimore përmban vitaminë C, një komponent antioksidues që promovon tonusin dhe energjinë në përditshmëri. Ajo kontribuon gjithashtu në funksionimin e duhur të mbrojtjes imunitare të organizmit dhe mundëson një rezistencë më të mirë ndaj stresit të përkohshëm dhe mundimit. Aromë portokalli.

PËRMBAJTA:  

Përbërësit:

  • Edulkorant: Sorbitoli
  • Vitaminë C
  • Anti-Aglomerant: Kripa Magnezi e Acidit Yndyrës
  • Aromë Natyrale Portokalli
  • Edulkorant: Rébaudioside A (Ekstrakt i Stevia Rebaudiana).

 

PËRDORIMI:

Gryni ose lyeni një tabletë në ditë, më mirë në mëngjes ose në fillim të pasdites. Një përdorim të rregullt do të ndihmojë në arritjen e rezultateve të kënaqshme. Mund ta përsërisni aq shpesh sa të jetë e nevojshme.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik:

Gama Europharm sh.p.k.