VITAMINE D 500% 90 TBL

13.20

SKU: 3515450079614 Categories: ,

Description

VITAMINE D 500% 90 TBL
Kutia me 90 tableta


Vitavea Vitamin D 1000 UI 90 Tablets është një shtesë ushqimore bazuar në Vitaminë D.

Vitamina D merr pjesë në mbajtjen e mbrojtjes natyrale dhe ka një rol në procesin e ndarjes së qelizave të organizmit. Përveç kësaj, ajo kontribuon në absorbumin e Kalciumit dhe Fosforit: dy minerale të rëndësishme për strukturën e kockave dhe dhëmbëve. Kapitali i kockave në trup është kështu i mbajtur.

Përfundimisht, Vitamina D është e nevojshme për funksionimin e mirë të sistemit imunitar.

PËRMBAJTA:  

Përbërësit:

  • Agjent shtesë: Sorbitoli
  • Vitaminë D
  • Anti-aglomerant: Kripa e magnezit e acidit yndyrës.

Analiza Ushqimore për 1 Tabletë:

  • Vitaminë D: 25µg (500% e VNR*)

*VNR = Vlerat Ushtimore të Referencës

PËRDORIMI:

Gllabëroni 1 tabletë me një gotë ujë gjatë kohës së mëngjesit. Mos tejkaloni dozën e rekomanduar. Përdorimi i tepërt mund të çojë në efekte laksative. Konsumoni si pjesë e një diete të shumëllojshme, të balancuar dhe një stil jetese të shëndetshëm. Mbajeni në një vend të ftohtë, të thatë, larg nga fëmijët.

Vendi i origjinës: Francë

Importues/Distributor Farmaceutik:

Gama Europharm sh.p.k.