BIOLANE PELENA EKOLOGJIKE NR 1 (2-5 KG) X 28

11.80

Pa asnjë substancë toksike ose irrituese, pelenat Biolane janë të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës. Të prodhuara në Francë me një përparësi për materialet natyrale dhe eko-dizenjuar, ato sigurojnë performancë optimale për të mbajtur pjesën e poshtme të foshnjës tuaj të thatë deri në 12 orë.

Materialet në kontakt me lëkurën 100% natyrale 0% substanca toksike I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme

 

SKU: 3286010060075 Categories: , ,

Description

Duke u mbështetur në ekspertizën e saj në lëkurën e foshnjës, Biolane ka hedhur në treg në vitin 2020 një gamë pelenash të dizajnuara nga materiale 100% natyrale për sipërfaqet në kontakt me lëkurën e foshnjës.

Eko-dizenjuar dhe prodhuar në Francë, ato janë të garantuara pa ndërprerës endokrine ose substanca toksike. Pelenat Biolane garantojnë deri në 12 orë mbrojtje, falë një bërthame absorbuese të përbërë nga 3 nivele dhe celulozës së dendur që thith lëngjet shpejt. Sa i përket mbeshtjelljes së jashtme, është e mikro-ajrosur për të lënë lëkurën të marrë frymë.

Pelenat tona ofrohen edhe në formën e një abonimi , me dërgesë në shtëpi.

Përmbajtja

Materialet në kontakt direkt me lëkurën,jane te bazuar në përbërës me origjine bio (natyrale):

  • Shtresa e kontaktit: BIO PE/PLA (kallam sheqeri dhe niseshte misri).
  • Barriera kundër rrjedhjes: BIO PE/PP (kallam sheqeri dhe polipropileni).

Ultra-absorbuese:

  • Mbeshtetje e butë: pulpë celuloze e certifikuar nga FSC dhe TCF (e zbardhur pa klor).
  • Mikrokokrriza absorbuese (SAP): poliakrilat natriumi.

Një pelene me mbeshtjellje që ajroset lehte dhe një sistem fiksimi efektiv:

  • Mbeshtjellje e jashtme dhe mbeshtjellje për mirëmbajtje : Polietileni; Polipropileni; Poliestër.
  • Sistemi i fiksimit (shirit komod, lidheset ngjitese dhe elastikë): Polietileni; Polipropileni; Poliestër; Ngjitës

Sistem vetemberthyes dhe fiksues . Lidhese elastike PA LATEKS.

Additional information

Sasia

28 Copë